Wie zijn wij bij Medical Travel en waarom kiezen voor ons?

Bij Medical Travel zijn we ons ervan bewust dat Turkije een topbestemming is voor medische reizen, waaronder plastische chirurgie, haartransplantatie en tandheelkunde. De aantrekkelijkheid van Turkije als medische bestemming komt grotendeels door de voordelige prijzen, mede dankzij de lage kosten voor levensonderhoud en de gunstige wisselkoers van de Turkse lira tegenover de euro.

Maar is prijs de enige factor die men moet overwegen bij het kiezen van een bestemming voor medische behandelingen? Hoewel het een belangrijk aspect is, geloven wij bij Medical Travel dat er meer bij komt kijken. Onze focus ligt op Istanbul, een wereldstad die de brug vormt tussen Azië en Europa. Deze stad trekt jaarlijks duizenden artsen van over de hele wereld aan, wat de lokale medische expertise verrijkt. De chirurgen hier zijn niet alleen goed geïnformeerd over de nieuwste medische technieken, maar ze hebben ook een schat aan ervaring.

Helaas zijn er, zoals in elke branche, individuen die misbruik maken van de bloeiende medische sector in Turkije. Er zijn chirurgen die weliswaar gecertificeerd zijn door de Turkse autoriteiten, maar er zijn ook degenen die zonder de juiste opleiding en erkenning opereren. Dit is een riskante praktijk, vergelijkbaar met iemand die cosmetische behandelingen uitvoert zonder medische achtergrond.

Daarom onderscheidt Medical Travel zich. Hoewel we Turkse roots hebben, zetten we ons in voor veiligheid en kwaliteit. Onze uitgebreide kennis van de Turkse taal en cultuur, gecombineerd met onze sterke banden met de Turkse overheid, stelt ons in staat actief bij te dragen aan het veiliger maken van de medische reismarkt. We werken samen met artsen die niet alleen erkend zijn door de Turkse overheid, maar ook Europese certificeringen hebben.

Bij Medical Travel gaat het niet alleen om certificeringen. We vinden het essentieel dat de artsen waarmee we samenwerken, voldoende rust krijgen en hun vakanties nemen. Dit zorgt ervoor dat ze altijd fris en uitgerust zijn voor elke procedure.

Wij regelen uw hele medische reis van A tot Z, van vertrek tot terugkeer. Dit omvat niet alleen de medische behandeling zelf, maar ook veilig transport, Nederlandstalige begeleiding en een uitgebreid nazorgnetwerk in België. We zijn toegewijd aan uw veiligheid en welzijn, niet alleen tijdens uw verblijf in Turkije, maar ook thuis.

Bij Medical Travel draait alles om een veilige, zorgvuldige en professionele medische reiservaring. Uw gezondheid en tevredenheid zijn onze prioriteit.